понеділок, 13 травня 2024 р.

Фестиваль"Вишиванка об'єднує"

❓Як добратись до місця проведення фестивалю і скільки коштує вхід❓
Вже цієї неділі ми побачимось з вами на найяскравішій події цього року - фестивалі "Вишиванка об'єднує"! 🙂
Вся наша команда і учасники фестивалю потужно готуються до зустрічі з вами, до свята, що покликане об’єднати всіх в бажанні зберегти споконвічні народні традиції та культуру, а також познайомити один одного із своїм етносом та національним культурним надбанням.
Нагадуємо, Фестиваль "Вишиванка об'єднує" 19 травня, з 12:00 до 20:00 у Естонському музеї просто неба Eesti Vabaõhumuuseum / Estonian Open Air Museum.
Він дуже великий і складається з хуторів. Наш фестиваль відбудеться на хуторі Сету: https://goo.gl/maps/xAfwRYNk7awFTM8TA?coh=178571&entry=tt
У Музея є 2 входи - центральний і боковий. Зайти на фестиваль можна тільки з бокового входу❗️❗️❗️
Від бокового входу до місця проведення фестивалю - 3 хвилини пішки. Парковка в наявності.
Поруч з музеєм є автобусна зупинка ( (https://maps.app.goo.gl/pCjsnziB2SAD8Q3y7), де зупиняються автобуси 21,21b які йдуть з центру: від Балтійського ринку, центру Viru і площі Vabaduse.
На вході вас зустрінуть наші волонтери і допоможуть знайти точне місце проведення, якщо ви розгубились. Також на території музею ви можете орієнтуватись за вказівниками, щоб знайти фестиваль.
❗️Вхід - 5 євро. ❗️Пільгові квитки – за звичайними умовами входу в Музей: https://evm.ee/ ❗️Діти до 8 років – безкоштовно.
*** На вас чекає багато цікавих та захоплюючих активностей для дорослих та дітей:
- ярмарок-продаж автентичних товарів та українських сувенірів - безліч локацій із майстер-класами та дитячою зоною - фуд-корти з національними кухнями - концертна програма з національними танцями та співами - показ українських вишиванок - незабутній перформенс, де ви відчуєте атмосферу старовинного українського весілля та ознайомитесь із багатьма українськими весільними традиціями і обрядами - яскраві фотозони де можна буде зробити унікальні фото на згадку! - незабутні екскурсії музеєм для всієї родини - вікторини та святкова лотерея, в якій може взяти участь кожен гість і виграти коштовні подарунки - на фестивалі можна буде спостерігати за справжнім процесом вишивки килиму від естонського ремісничого колективу Raudrohi.
Чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар