понеділок, 27 листопада 2023 р.

Джура Королевич

‼️ДИТЯЧИЙ КІНОКЛУБ У ВИРУ‼️
🎬 Уже в неділю 3 грудня о 13:00 у Будинку культури Kannel за адресою Liiva 13 відбудеться премʼєрний показ українського фільму «Джура Королевич»
Шановні діти та батьки! У рамках Дитячого кіноклубу, який розпочав свою роботу з показу в Таллінні стрічки «ДЖУРА КОРОЛЕВИЧ» виробництва компанії "КОБЗА ФІЛЬМ", запрошуємо вас 3 грудня о 13:00 на показ цієї лицарської фентезі-казки в місті Виру.
‼️ Показ організовано Асоціацією українських організацій в Естонії разом зі Спілка української молоді в Естонії та за сприяння FRESH PRODUCTION GROUP. Прем'єра фільму «Джура Королевич» в Україні відбулась влітку цього року, а Естонія стала першою країною в Європі, де він демонструється вдруге! 🇪🇪🇺🇦
Врятований і вихований ратниками-бродниками, син короля Юрія Хороброго на своє шістнадцятиріччя неочікувано дізнається, що він не звичайний джура-Іванко. Він є спадкоємцем славетного роду і саме на ньому лежить обов’язок очолити вирішальну битву зі Злом. Але звільнити рідну країну від навали жорстоких бездушних лангомерів, якими керує підступний вбивця його батька і якому допомагає чаклун Кранк – складна і непосильна місія. Навіть коли у цій справі королевичу допомагає святий Михайло. Адже одна і тим більше така юна людина здатна на вчинки – щирі й відчайдушні – які диктує зробити серце, а не розум. Втім, ця жертовність і здатність врятувати життя коханої – це, як видається, і є тою чарівною часткою, яка дозволяє взяти верхи над Злом і звільни цей світ для панування Добра.
Автори сценарію: Сергій Гаврилюк, Сергій Ухачевський, Кіра Волкова, Юлія Чернявська за участі братів Капранових Режисер-постановник: Антон Гойда Оператор-постановник: Сергій Головащук Художник-постановник: Шевкет Сейдаметов Композитори: Віталій Кандиба, Владислав Курач У ролях: Максим Cамчик, Таісія-Оксана Щурук, Аліна Коваленко, В’ячеслав Довженко, Олексій Вертинський, Віталій Салій, Костянтин Темляк, Олександр Кобзар, Михайло Кукуюк, Евген Олійник, Олексій Трітенко, Дмитро Рибалєвський, Володимир Ращук та інші. Продюсери: Юлія Чернявська, Олег Щербина, Сергій Коннов, Світлана Тульчинська
✅ Хронометраж: 96 хв.
✅ Жанр: лицарська фентезі-казка
✅ Вікові обмеження: 12+
Прекрасний привід українцям зустрітися та провести час разом, почувши рідну мову 🇺
🇦 Чудово, якщо прийдуть всі, хто цікавиться українською мовою та сучасним українським кінематографом в Естонії 🇪🇪
Фільм транслюється українською мовою з англійськими субтитрами, тому запрошуйте естонських друзів 🎥
ВХІД ВІЛЬНИЙ 😍
📚 Буде організована ярмарка книжок українською мовою
‼️Проект Український дитячий кіноклуб в Естонії/Ukraina kinoklubi Ukraina sõjapõgenikest noortele" 5-1.1.UKR/2023_252-1 реалізується за підтримки Інтеграційного Фонду Integratsiooni Sihtasutus.

Немає коментарів:

Дописати коментар